Date/Time
Date(s) - 16.08.2019 - 18.08.2019
16:00 - 23:30

Location
Фичоза

Categories


Тридневен фестивал, под откритото небе на местност Фичоза край Варна, с участието на едни от най-разтърсващите Hardcore, Metal, Rock и Rap групи на новото време. Добре подбрана селекция от изпълнители и невероятна горска природа дават представа, за това колко незабравимо преживяване представлява фестивалът!

На територията на фестивала са поместени основна сцена, бар, къмпинг зона, скейт зона и мърчъндайз щанд.

REDOUND, AXEZ, Another Day, УМА И ДУМА, The Lefties, GRIZZLY и AttaXic. Това са първите обявени групи които ще се качат на сцената на фестивала, следете страницата и събитието, защото с наближаването на фестивала всяка седмица ще обявяваме по още една група към списъка с банди.

Децата от всички възрасти са добре дошли на фестивала, но ще бъдат допускани само с родител или специално упълномощен придружител. За лица под 12 годишна възраст, входът ще бъде свободен.

Информационната точка е разположена между сцената и къмпинг зоната, там можете да получите основната информация за фестивала, както и да обявите изгубени или намерени вещи. Там ще обявяваме график за спортните събития и игри за деня. Ще намерите представител на охраната, който ще отговори на въпросите ви и ще обърне внимание на оплакванията ви.

Фестивалът е pet-friendly, което означава, че всеки може да се чувства свободен да доведе домашния си любимец, но трябва да знаете, че носите отговорност за всичко, което той направи. В случай, че животното нанесе материални щети върху собственост на фестивала, ще бъдете санкционирани със стойността им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *