Кулинарен Тур „Вдъхновения От Родопите“ на 5 и 6 октомври в селата около Смолян

Родопите са магично място, богато на уникално биоразнообразие, вдъхновило предците ни да създадат едни от най-вкусните храни на България.

Ако сега стартирате бизнес за местни храни​, или искате да обогатите действащия си такъв, или искате просто да се насладите на великолепната родопска храна, този тур е точно за вас!​

Какво ще видите?

Ако ви интересува технологията на производство и устройството на бизнеса, ще научите как са устроени помещенията и оборудването на посетените ферми, как е организирано производството им, как гарантират произхода на продукцията си, какви търговски и маркетингови практики прилагат.

Ако искате просто да се потопите в автентичните вкусове на Родопите, оставете се да ви водим и да дегустирате ферма по ферма майсторски продукти, приготвени от пазители на местното гастрономическо наследство.

Пазаруване

Ще имате възможност за покупка с отстъпка на местни фермерски храни и селскостопански продукти – мляко, сирене, кашкавал, Смилянски фасул, картофи, сладка, мед, мурсалски чай, на декоративни килимчета от родопски билки и цветя.

Транспорт

Личен автомобил или споделено пътуване с останалите участници.

Програма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *