fbpx
Skip to content

Конкурс за най-любим традиционен Кулинарен фестивал!

Кулинарните фестивали на България искаме да отличим най-добрия, вкусен и популярен фестивал на традиционните храни и ястия в България в нашия Конкурс за най-любим традиционен Кулинарен фестивал!

Може да гласувате тук:

Гласувайте за любимия ви традиционен Кулинарен фестивал! Искаме да отличим най-добрия, вкусен и популярен фестивал на… Публикувахте от Кулинарните фестивали на България в Сряда, 4 март 2020 г.

За организаторите на фестивала – победител сме предвидили чудесни награди, както и за най-активните гласували и споделяли нашето онлайн гласуване.

Започваме с пет доказани и страхотни Кулинарни фестивала, предлагайте и вие – единственото условие е кулинарните празници да бъдат с фокус върху традиционните български храни и ястия и това да се вижда ясно и от тяхното наименование!

–––––
Гласуването е отворено до 28 март, а наградата на победителя в онлайн гласуването ще връчим по време на Церемонията за награждаване на Конкурс АГОРА 2019 на 30 март, където ще отличим за първи път и най-добрия „Вкусен празник на общността“ (подаването на кандидатурите за нея приключи на 29 февруари).

Очакваме вашето гласуване и любими предложения за традиционни Кулинарни фестивали!

Събитие във Facebook

Гласувайте ТУК

© 2018 Кулинарните фестивали на България