Date/Time
Date(s) - 13.09.2019 - 15.09.2019
All Day

Location
Исторически музей

Categories


От 13 до 15 септември в Плевен ще се проведе третото издание на Есенен джаз фестивал. И трите фестивални дни ще се проведат в двора на Историческия музей, като предлагат интересна програма за любителите на джаз музиката.

На 13 септември фестивалът ще бъде открит от 19 часа с изпълненията на Mike Sax&X – Key/България/, от 20 часа е концертът на Lady&Gents /България/, а от 21 часа на сцената на фестивала ще излязат музикантите от Koka Mass Jazz /България/.

На 14 септември от 20 часа плевенчани ще имат шанса да чуят на живо Naked /Сърбия/, а от 21 часа Георги Корназов и Медиум Бенд.

Черешката на тортата на фестивала тази година, както се изрази Стефка Григорова, е оставена за 15 септември. От 20 часа публиката ще се наслади на изпълненията на Теодосий Спасов и Влатко Стефановски, които участват с общ проект, представен досега в Скопие и София. От 21 часа на сцената на джаз феста излиза неповторимата Йълдъз Ибрахимова с триото Живко Петров, пиано, Христо Йоцов, ударни и Веселин Веселинов – Еко, бас китара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *