Date/Time
Date(s) - 25.01.2020
12:00 - 15:00

Location
Фермерски пазар ПЕНДАРА - Женския пазар

Categories


В домовете си пазим много рецепти за традиционни супи, които са приготвяли бабите ни или местните жени от село, от града. Хайде да ги приготвим и да ги покажем!

Фермерски пазар Пендара – Женски пазар, Женски пазар/Zhenski Pazar Market и Тиймбилдинг с кауза ви предизвикват в един конкурс, чиято цел е опазване на старите български традиции чрез представяне на типични за районите ни домашни супи. Ако сте съхранили такава рецепта и можете да я приготвите на котлон, вън на демо щанда на нашия пазар, каним ви да се включите в приключението ни.

В конкурсът се допускат единствено естествени съставки!

⭐⭐⭐ Награда за финалиста – 50 лв! ⭐⭐⭐

Условия за участие:

1) В конкурсът се допускат само физически лица, без фирми. Всеки желаещ трябва да заяви учестието си на office@localfood.bg като изпрати данни: име, фамилия, своя снимка (за facebook споделяне), телефон (за връзка с организаторите) и кратко мотивационно изречение защо желае да се включи в предизвикателството.
Срок за включване: 20.01.2020
Максимален брой участници: 4

2) Одобрените участници ще получат потвържение на мейл. Те трябва да се явят за конкурса на 25.01., събота, най-късно в 11:30ч., на Фермерски пазар Пендара – Женски пазар пред Демонстрационния щанд (сцената).
Необходимо е да си осигурят всичко за изпълнение на рецептата, с която ще се състезават: продуктите, както и подходящият съд.

Всеки участник ще има на разположение максимум 40 мин., за да приготви рецептата си на електрически котлон.

Организаторът осигурява хартиени чаши за разливане на супата за опитване.

3) Жури от 3-ма души ще оценява състезателните рецепти след всяко приготвяне.

4) Конкурсът започва в 12:00 часа и завършва в 15:00 (най-късно) с обявяване и награждаване на финалиста.

Повече информация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *