Date/Time
Date(s) - 20.03.2020 - 22.03.2020
16:00 - 19:00

Location
град Девин

Categories


Фестивалът е отложен от организаторите за неопределена дата поради обявената усложнена здравна обстановка, свързана с Корона вируса

 

Второто издание на Фестивала през 2020 популяризира уникалните родопски традиции в приготвянето на хранителни продукти и ястия.

Родопска угодия 2020

Амбициозната цел на организаторите е да привлече интереса на туристи от България и чужбина към характерната българска кухня, да представи майстори готвачи от ресторанти в Девин и близките населени места, които да покажат своите кулинарни умения в приготвянето на традиционни гозби, както и да срещне гостите с жители на Девин и близките населени места, които пред публиката ще готвят по традиционни стари домашни рецепти.

Родопска угодия 2020

Фестивалът ще даде възможност на възпитаници на кулинарни школи и училища от страната да покажат своите умения в приготвянето на традиционни родопски ястия и да бъдат оценени и отличени от експертно жури.

Фестивалът е атрактивно шоу, в което кулинарното изкуство се съчетава с музика, танци, забавления и различни атракции за участниците и гостите на фестивала сред уникалната природа в Родопите.

Повече информация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *