Date/Time
Date(s) - 13.09.2019 - 15.09.2019
All Day

Location
парк Приморски

Categories


Фестивалът на рибата и виното ще обогати есенния културен календар на града  в края на лятото.

Събитието ще се състои на 13,14 и 15 септември 2019 от 10 до 23 часа.Фестивалната зона ще събере на едно място кулинарни шатри на някои от най-добрите бургаски морски заведения, а готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси директно пред посетителите.

Всеки, който чувства себе си кулинар, ще може да вземе участие в конкурсите за любители, а ако имате малко повече опит в кухнята, можете смело да се впуснете и в конкурса за „Най-вкусна рибена чорба“. 

Селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети какво вино с каква храна трябва да съчетаваме.

В края на всеки фестивален ден сме приготвили атрактивни концерти и прожекции на филми с морска тематика.

Програма:

На 13 септември музикалната програма е поверена на „Обратен ефект“ и бургаската група „Силует“. Музикантите от морския град скоро не са свирили пред родна публика и ще се съберат специално за фестивала.

На 14 септември на сцената ще се качат група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), който смело превзема музикалните класации с авторските си парчета. Димо Стоянов и компания пък ще ни изпълнят най-доброто от репертоара си, както и най-новите си парчета.

Последният фестивален ден – 15 септември, е посветен на някои от най-емблематичните български изпълнители. От сцената на фестивала ще прозвучат част най-обичаните песни на Тоника СВ и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов.

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк „Приморски“ (до Експоцентър „Флора“) и ще работи от 11 до 22:30 всеки ден. Входът е свободен!

За повече информация ползвайте FB страницата на фестивала – https://www.facebook.com/festivalnaribata/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *