Date/Time
Date(s) - 30.08.2019 - 31.08.2019
All Day

Location
крепост Хоталич

Categories


На 30 и 31 август 2019 г. Севлиево отново ще бъде рок! В България се правят много фестивали, но този в Севлиево е уникален, заради мястото и атмосферата, която се създава на крепостта „Хоталич“ – няма друга такава локация.След двете поредни издания, през 2019 г. Рок фест „Хоталич“ в Севлиево ще изненада феновете си с още по-качествена музика от страната и чужбина.

Припомняме, че през годините, при перфектна организация и многохилядна публика, сцената на „Хоталич“ покориха ФСБ, Pero Defformero, Ахат, P.I.F., Обратен ефект, Svetlio & the Legends и Северозападняците, севлиевецът Мири, Васко Кръпката и “Подуене блус бенд”, Б.Т.Р., Д2, Ренегат, Little big band, Chеrry jam, No limit и TOTO tribute band.

Тазгодишните участници са :Фондацията, Конкурент, Еридан, Олд Крю, Милена, Балканджии, Базука Гиганта и Дрим фор Фън!

Голямата изненада са световните звезди   David Reece  и     John Steel !!!

„Ще се присъединя към John Steel в участието им на 30 август на Рок фест „Хоталич“ в България“, обявява David Reece в специално видео обръщение към феновете на рока преди третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019. На 30 август една от най-интересните родни групи JOHN STEEL идва в Севлиево заедно с David Reece, за да зарадва феновете си с качествен рок.

Групата работи по третия си албум съвместно с David Reece (бивш член на Accept и Bonfire). Именно с него миналата година подгряваха Hammerfall, а след по-малко от два месеца ще им се насладим край стените на крепостта „Хоталич“.

„Нямаме търпение да дойдем в Севлиево и да се забавляваме заедно с публиката на това магическо място“, споделят от бандата.

Не пропускайте изпълнението на JOHN STEEL и David Reece в третото издание на Националния рок фест „Хоталич“ . На 30 и 31 август край Севлиево!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *