Специална награда „Вкусни празници на общността“ ще връчим от Кулинарните фестивали на България на Конкурс АГОРА 2019

Кулинарните фестивали на България ще връчи специална награда „Вкусни празници на общността“ по време на Конкурс АГОРА 2019.

Очакваме вашите кандидатури 🙂 Попълнете Формуляра (бързо и лесно) като предварително се запознаете с Регламента на Конкурса!

Вярваме, че в България има страхотни кулинарни и вкусни празници, фестивали и събори и искаме да ги наградим!

За Конкурс АГОРА 2019:

Единадесетото издание на Конкурс АГОРА и ще очаква кандидатурите на читалища, които заедно с местните хора са допринесли за подобряване на качеството на живот в общността и са предизвикали положителна промяна в своя град или село през 2019 година.

Конкурсно жури ще излъчи 5 финалиста измежду кандидатите в пет категории:

  • „Общност в развитие“;
  • „Солидарност и хуманност“;
  • „Изкуство и култура за развитие“;
  • „Перспективи за израстване“;
  • „Най-продуктивно партньорство“.

Инициативите на 5-те финалиста в съответните категории ще бъдат представени на сайта на АГОРА, както и на фен страницата на конкурса във Facebook. Сред тях с онлайн гласуване ще бъде избран победителят за 2019, който ще бъде обявен по време на официалната церемония.

Победителят ще получи наградна пластика на Конкурс АГОРА и парична награда, а финалистите ще бъдат отличени с плакет Конкурс АГОРА 2019, сертификат, парични и материални награди, предоставени от Платформа АГОРА и партньорите на конкурса.

Ще бъдат връчени и специални награди: „Братство“, осигурена от НЧ „Братство 1869“, гр. Кюстендил и „Наследство БГ“, осигурена от СУ „Климент Охридски” чрез проект BG05М2ОP001-1.001-0001 “Изграждане и развитие на център за върхови постижения „Наследство БГ”. 

За първи път ще бъде връчена специална награда „Вкусни празници на общността“, осигурена от инициативата „Кулинарните фестивали на България ” (festivali.eu).Събитието се организира от Платформа АГОРА в партньорство със Софийския Университет „Климент Охридски“ – проект BG05М2ОP001-1.001-0001 „Изграждане и развитие на център за върхови постижения „Наследство БГ“ , сдружение „Фолклорен извор“, Комуникационна агенция PRoWay , НЧ „Братство 1869“ – гр. Кюстендил и НЧ „Обединение 1913“ , гр. Кърджали.

Конкурс АГОРА се реализира с медийната подкрепа на Българското национално радио и Информационен портал за НПО в България ngobg.info .

За да кандидатствате, се запознайте с РЕГЛАМЕНТА на конкурса.

Краен срок за изпращане на кандидатурите 29 февруари 2020 г.

ФОРМУЛЯР на Конкурса.

Повече информация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *