Date/Time
Date(s) - 10.05.2024
12:00 - 15:00

Location
Фермерски пазар ОВЧА КУПЕЛ 2, бул. Президент Линкълн, срешу бл. 13

Categories


Каним всички любители на традиционните и автентични български гозби
на Кулинарен празник „Чорба от Агнешки чревца“ на 10 май 2024 г., петък, от 12.00 до 15.00 ч. по време на Първото издание на новия Фермерски пазар ОВЧА КУПЕЛ 2 в София, който ще бъде открит същия ден от 9.00 ч.
Кулинарен празник "Чорба от Агнешки чревца" на Откриването на Фермерски пазар ОВЧА КУПЕЛ 2 в София
Фермерски пазар ОВЧА КУПЕЛ 2 се организира от общинското дружество “Пазари Север” ЕАД и всеки петък ще предлага вкусни, чисти и фермерски продукти – зеленчуци и плодове, сирена и месни продукти, мед и произведения на занаятчийското изкуство.
Веднага след Великденските празници и краят на Постите, ние ще ви предложим вкусна и здравословна гозба от българската кухня – Чорба от Агнешки чревца, която ще бъде сготвена от нашия изкусен кулинар – Майстор Тина от Самоков. Тя обича българските ястия и кухня, готви умело и им в тетрадката си много и интересни рецепти.
Заповядайте, за да вкусите чудната Чорба от Агнешки чревца, да попитате за рецептата и да си поговорите с Майстор Тина, да си вземете от хубавите фермерски продукти на Пазара. Ще има хубава музика, вкусна гозба, страхотни фермерски продукти и много усмихнати хора!
Очакваме ви! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *