Траханджийска вечеря на 3 август 2024 г. в ивайловградското село Пелевун с петстепенно меню на шеф Ивайло Иванов

Щастливи сме да обявим една чудна и вкусна Траханджийска вечеря, с шеф Ивайло Иванов от Hell’s Kitchen, с която ще ви гостим по време на Празник на Траханата в Пелевун на 3 август 2024 г. в ивайловградското село Пелевун (Плевун).

Формуляр за Резервация: https://forms.gle/iYJDSwTm46YQZq399

Ивайло Иванов е един най-запомнящите се участници от Сезон 3 на телевизионното кулинарно риалити.

Той е професионален готвач и работи във Велико Търново в уникален ресторант, разположен в старинна сграда.

Не се плаши от готвене наживо и в полеви условия – през последната година сме го засичали поне на 15 Кулинарни фестивали на традиционна храна в България.

Траханджийска вечеря с петстепенно меню с шеф Ивайло Иванов на Празник на Траханата в Пелевун

Ето и Петстепенното меню с трахана и местни храни, с които Ивайло ще ни гощава:

1. Разядка с трахана – микс натрфшени местни сирена с трюфел паста, домашна майонеза с черен чесън ,сушен маринован домат, пикантни пушени чушлета, печени орехи, поднесена с домашен хляб с квас, трахана и горски билки.

2. Супа – автентична трахана с коприва, Панагюрско яйце, печени тиквени семки, запръжка от пушен червен пипер.

3. Бавно печено агнешко месце с хрупкава коричка от Трахана, поднесено със славянско ризото с лимец , спанак и стафиди, сос бира и джоджен.

4. Дует от пилешко и свинско – пилешко от бут, местна прясна наденица, тип руло с медена коричка, поднесено в/у хрупкав качамак с трахана и мащерка, сос бяло вино

5. Веган бонбони с трахана, какао, сушени плодов, мед, тахан, кокосово масло и ядки

Цената на куверта за възрастен е 90 лв. (крайна цена), Семеен пакет – двама възрастни и едно дете – 150 лв. (крайна цена), за второ дете към Семеен пакет – доплащане от 45 лв.

Формуляр за Резервация: https://forms.gle/iYJDSwTm46YQZq399

Местата ни са ограничени – само 40!

За Вечерята:

Петстепенно меню с Трахана и местни храни, Умел, забавен и вкусен професионален готвач, Място сред старите къщи на Пелевун – на открито сред природата (не очаквай бели покривки и кристални чаши, но пък храната ще е много вкусна и предостатъчна и всеки ще може да си вземе още и още от любимото ястие – блок маса)

Организатори на Траханджийска вечеря с петстепенно меню с шеф Ивайло Иванов на Празник на Траханата в Пелевун са Кулинарните фестивали на България и Теменужка Матева.

Очаuваме ви 🙂

Повече информация:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *