Благотворителен Кулинарен празник ЗАЕДНО ЗА ЦВЕТИ на 24 март 2024 г. в София

Здравейте, приятели на Кулинарните фестивали на България,

Често се впускаме във вкусни кулинарни приключения с кауза! Правим го, защото обичаме да помагаме, а споделянето на храната винаги зарежда с оптимизъм и усмивки 

Днес искаме да ви поканим на нашия Благотворителен Кулинарен празник ЗАЕДНО ЗА ЦВЕТИ на 24 март, неделя, от 16.30 ч. в София, защото Цвети Грамова е страхотен човек, който работи с деца, преподава и дава от себе си, създава изкуство и събира, и е само на 30 години! Цвети е ръководител и хореограф на Школа „Средногорци“, гр. Пирдоп.

Ще готвим наживо преди, по време и малко след Благотворителния концерт ЗАЕДНО ЗА ЦВЕТИ, който се провежда на 24 март 2024 г., неделя, от 18.00 ч. в Зала Тържествена на Военна академия „Г. С. Раковски“ в София. На концерта ще се изявят едни от най-добрите български фолклорни състави!

Ние сме пред входа на самата Зала Тържествена и ще ви приготвим вкусни традиционни храни от нашите кулинарни пътешествия и празници в България – Комбус от монтанското село Стубел, Самоковски топкиКокоша чорба от софийския квартал Илиянци, ще опитате и Ликьор от бира от „Тефтера на баба“ на шеф Светлана Илиева.

Ще може благотворително да закупите и дъхави подправки и кулинарни сувенири.

Елате и вкусете, и дарете за лечението и възстановяването на Цвети!

Цвети се бори с тежката диагноза „Множествена склероза“, но не се предава и скоро ще замине за лечение в чужбина. Въпреки че само за две седмици паричната сума за разходите по операцията й бяха събрани, ние ще й помогнем и за последващата рехабилитация.

Всички приходи от събитието са за лечението и възстановяването на Цвети!

Повече за Благотворителен концерт ЗАЕДНО ЗА ЦВЕТИ
https://www.facebook.com/events/1496303477933537/

Вижте подробна информация за Цвети Грамова и как можем да й помогнем в групата „Най-важното хоро – за живота на Цвети“
https://www.facebook.com/groups/3753139864906952


Поради кончината на Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит, първосветителят на родната ни света Православна църква, Благотворителният Кулинарен празник ЗАЕДНО ЗА ЦВЕТИ се отменя на 16.03.2024 г. и ще се проведе на 24.03.2024 г. от 16:30 ч.


Повече информация:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *