Южен морски акцент в Синеморец и Царево на 6 и 7 септември

Да изпратим лятото подобаващо – това е лайтмотивът на двата фестивала в двата красиви южни града на брега на морето. Синеморец е първи със своите забавни и спортни игри, нестинари и огнено шоу, много музика и песни. Красивите брегове, устието на Велека, дивите плажове Липите и Листи са магнит за хора с романтични сърца.

Умело подбрана и разнообразна програма ще поднесе на гостите на фестивала, кметство Синеморец.

8 -12 : 00 ч. Турнир по риболов /устието на р. Велека/
9 : 00 ч. Турнир по табла /централен парк/
9 : 00 ч. Турнир по стрелба с въздушна пушка /централен парк/
13 : 00 ч. Награждаване на победителите от турнирите
19 : 00 ч. Официално откриване на Синеморец Фест 2 0 1 9 с участието на ДТС „Иглика“ Царево, Катя Георгиева, Цветелина Сиракова, Димитър Киров и Георги Сираков
21 : 30 ч. Нестинарски игри
22 : 00 ч. Огнено шоу

На пристанище Царево на 7-ми септември (събота) ще чуем Керана и космонавтите, D2, Ники Станоев, Йоана и още звезди от българската музикална сцена, чийто имена ще споделим тази седмица. Ще опитаме от вкусотиите на Ути, ще оценим рибените чорби на пет отбора, които ще се състезават, а тежката последна дума ще бъде на кмета на Община Царево – инж. Лапчев и кулинарния рицар Ути Бъчваров! Рибен фест Царево ще представи и ежегодната регата „Съединение“, състезание по подводен риболов, преход с Вело Царево и, разбира се, впечатляващо светлинно шоу!

Ники Станоев „доставя“ рибата за Рибен фест Царево, ама май този път той е в ролята на рибата .Открихме любимия ни комик на кея, но пред него стои доста сложна задача, която трябва да реши до 7 септември, когато ви очакваме всички, за най-вкусния фестивал в страната ❤

За къде и без Рибовело 2019?!

Тази година ще има отново велошествие от Царево до Лозенец и обратно до пристанището в Царево като част от Рибен фест 2019 г. Цел – спорт и удоволствие . Задачата – да има най-готиния купон – както в Царево, така и в Лозенец, с много изненади.

Прожекция на първи епозод на новия телевизионен формат "Игри на волята" на 6.09.2019 от 20часа на площада в Царево. На 7 септември вкусен и музикален Рибен фест.Допълнителен акцент Рибовело 2019 от Царево до Лозенец.
Синеморец е фестивал на 6.09.2019 със атрактивни занимателни игри, нестинарски танци, много музика и изпълнители, огнено щоу.

Дългоочакваният старт на приключенското състезание „Игри на волята: България“ ще бъде в петък, 6-и септември, tочно в 20:00 часа по NOVA TV. За старта на предаването в центъра на Царево ще бъде изградена специална видео стена, на която жителите и гостите на града ще могат да проследят на голям екран как започва цялото приключение, при това в компанията на екипа на предаването и водещата Александра Сърчаджиева. Ексклузивната прожекция е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на община Царево, които оказват съдействие на продукцията през целия период на снимки за първи епизод на формата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.