Южен морски акцент в Синеморец и Царево на 6 и 7 септември

Да изпратим лятото подобаващо – това е лайтмотивът на двата фестивала в двата красиви южни града на брега на морето. Синеморец е първи със своите забавни и спортни игри, нестинари и огнено шоу, много музика и песни. Красивите брегове, устието на Велека, дивите плажове Липите и Листи са магнит за хора с романтични сърца.

Умело подбрана и разнообразна програма ще поднесе на гостите на фестивала, кметство Синеморец.

8 -12 : 00 ч. Турнир по риболов /устието на р. Велека/
9 : 00 ч. Турнир по табла /централен парк/
9 : 00 ч. Турнир по стрелба с въздушна пушка /централен парк/
13 : 00 ч. Награждаване на победителите от турнирите
19 : 00 ч. Официално откриване на Синеморец Фест 2 0 1 9 с участието на ДТС „Иглика“ Царево, Катя Георгиева, Цветелина Сиракова, Димитър Киров и Георги Сираков
21 : 30 ч. Нестинарски игри
22 : 00 ч. Огнено шоу

На пристанище Царево на 7-ми септември (събота) ще чуем Керана и космонавтите, D2, Ники Станоев, Йоана и още звезди от българската музикална сцена, чийто имена ще споделим тази седмица. Ще опитаме от вкусотиите на Ути, ще оценим рибените чорби на пет отбора, които ще се състезават, а тежката последна дума ще бъде на кмета на Община Царево – инж. Лапчев и кулинарния рицар Ути Бъчваров! Рибен фест Царево ще представи и ежегодната регата „Съединение“, състезание по подводен риболов, преход с Вело Царево и, разбира се, впечатляващо светлинно шоу!

Ники Станоев „доставя“ рибата за Рибен фест Царево, ама май този път той е в ролята на рибата .Открихме любимия ни комик на кея, но пред него стои доста сложна задача, която трябва да реши до 7 септември, когато ви очакваме всички, за най-вкусния фестивал в страната ❤

За къде и без Рибовело 2019?!

Тази година ще има отново велошествие от Царево до Лозенец и обратно до пристанището в Царево като част от Рибен фест 2019 г. Цел – спорт и удоволствие . Задачата – да има най-готиния купон – както в Царево, така и в Лозенец, с много изненади.

Прожекция на първи епозод на новия телевизионен формат "Игри на волята" на 6.09.2019 от 20часа на площада в Царево. На 7 септември вкусен и музикален Рибен фест.Допълнителен акцент Рибовело 2019 от Царево до Лозенец.
Синеморец е фестивал на 6.09.2019 със атрактивни занимателни игри, нестинарски танци, много музика и изпълнители, огнено щоу.

Дългоочакваният старт на приключенското състезание „Игри на волята: България“ ще бъде в петък, 6-и септември, tочно в 20:00 часа по NOVA TV. За старта на предаването в центъра на Царево ще бъде изградена специална видео стена, на която жителите и гостите на града ще могат да проследят на голям екран как започва цялото приключение, при това в компанията на екипа на предаването и водещата Александра Сърчаджиева. Ексклузивната прожекция е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на община Царево, които оказват съдействие на продукцията през целия период на снимки за първи епизод на формата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *