Date/Time
Date(s) - 24.07.2019 - 29.07.2019
All Day

Location
Смолянски водопад света Ана

Categories


СвобоДен фестивАл на БезвРемието се провежда за ПЕТА поредна година. Случва се почивните дни след 25 юли. Избрали сме тази дата за отправна точка, тъй като тогава според календара на древните маи е ден на свобода, творчество, безвремие, ден извън времето, а от 26 юли според техния календар започва новата година. Каним ви да посрещнем новата година заЕдно.

Свободният фестивал има за цел да покаже, че един алтернативен свят е възможен, да подкрепи творческия потенциал на хората със свободен дух и да ги свърже един с друг.

Фестивалът се случва, благодарение на доброТворчество. За случването на фестивала са отговорни единствено доброТворци. Не се ползва финансиране, няма спонсори, няма входна такса, за никого няма финансови печалби. Сътворяваме го всички ЗаЕдно – с ДАР и любов от хората за хората.

МУЗИКА

Каним всички изпълнители, които са участвали в „Безвремието“ предишните години. Ще се радваме да бъдем отново свободни заедно.

Добре дошли са и всички групи и изпълнители, които правят качествена авторска музика. Ако искате да се включите пишете съобщение на страницата. /Уточняваме, че тъй като фестивалът е без финансиране няма да успеем да заплатим хонорар или пътните разходи на всички изпълнители./

Не се допускат единствено изпълнения с текст, който пропагандира омраза към различията.

ЛЕКЦИИ, РАБОТИЛНИЦИ

Имате способности, които бихте искали да споделите с други свободно мислещи хора? Включете се в програмата на феста с лекция, работилница или нещо друго. Добре дошли са всички творци, водачи на духовни практики, алтернативни учения и т.н. всичко, което би било полезно за другите и за света.

ПРЕСТОЙ

Нощуване на палатки. Ще бъде обособен палатков лагер. Всеки сам си носи палатката и багажа за къмпинга. В близост може да се търсят и къщи за гости.

ХРАНА

Храната и напитките ще се носят от ВСИЧКИ и ще се готви в общата кухня. Носете трайна пакетирана храна, подправки, олио, брашно, хляб, зеленчуци и каквото още прецените. Ще има каса с дарения, от които ще се пазарува за зареждане на кухнятa през трите дни на фестивала.
Свободната кухня набира доброТворци.
Приготвената свободна храна ще бъде без животински продукти, за да може всеки да опита от нея. Разбира се, който държи на друг тип храна може да си я приготви сам на обособените за тази цел места.

НОСЕТЕ СИ ПРИБОРИ – лъжица, вилица, канче и купичка /избягваме консумацията на пластмасови прибори за еднократна употреба. Боклукът също се прибира в раницата или на тръгване може да се помага с по някой чувал.

https://www.facebook.com/events/2354428317958126/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *